3 FAZE ALE PROGRAMULUI

FAZA 1 3 Zile RESETARE

Faza 1 consta din trei zile de RESETARE, care ne ofera sansa sa incepem o viata noua. In timpul perioadei de resetare intrerupem alimentatia cu toxinele de care suntem bombardati zilnic. Traim intr-o societate care “abunda” in toxine. Hai sa ne gindim la tot zaharul, grasimile nesanatoase si mincarurile procesate pe care le consumam. Hai sa ne gindim la toate lichidele toxice pe care le bem si sa nu uitam nici gindurile negative si emotiile care ne otravesc corpul.
Vestea buna este ca toate acestea pot fi schimbate rapid si efficient, adoptind stilul de viata Lite-Body® si facind resetarea corpului nostru. In Faza 1 vom invata cum sa ne relaxam corpul schimbindu-i compozitia cu ajutorul alimentelor, a apei pure si a suplimentelor alimentare. Dupa primele 3 zile de resetare, suntem pregatiti pentru a incepe un adevarat maraton transformational. TOATE SISTEMELE VOR INTRA IN ACTIUNE!

FAZA 2 35 Zile TRANSFORMARE

Faza 2 consta din 35 de zile de transformare (5 saptamini). Primele 6 zile ale fiecarei saptamini sunt zile de transformare. A 7a zi a saptaminii este o zi de resetare care ne pune din nou pe linia de plutire pentru urmatoarea saptamina. Apa pura, mincarea, suplimentele alimentare si exercitiul fizic vor duce la modificari chimice in organism, care vor conduce la rezultate vizibile. Vei deveni mai puternic – mental, vei incepe sa gindesti pozitiv, emotional, vei face fata mai usor greutatilor vietii si fizic, te vei simti din ce in ce mai sanatos.
Faza 2 poate fi repetata ori de cite ori doresti.

FAZA 3 MENTINERE SI IMBUNATATIRE

Faza 3 este de mentinere si imbunatatire a schimbarilor pozitive pe care le-ai inregistrat deja. In aceasta faza se stabilizeaza toate imbunatatirile obtinute si la citeva luni dupa stabilizare urmeaza un program ingenios de aprofundare a cunoasterii de sine. Pentru a incepe acest program trebuie sa fii copt pentru el. Lite-BodyÒ va face evaluarea progresului tau si te va anunta cind esti gata pentru acest pas. Faza 1 si 2 a metodei Lite-Body® constituie fundamentul fizic, emotional si mental al transformarii. Faza 3 este implinirea de sine si va fi opera ta de arta si “lucrarea de doctorat” a vietii tale.

JURNALUL PROGRESULUI PENTRU CALATORIA LITE-BODY®

Toate fazele programului Lite-Body® sunt acompaniate de “jurnalul progresului” care constituie forta invizibila ce te va sustine in aceasta calatorie. Totodata, vei fi incurajat sa trimiti la sediul Lite-Body® rezumatul progresului tau pe baza caruia va exista un dialog si vei fi indrumat spre ceea ce este cel mai potrivit pentru tine. Odata ce vei incepe calatoria Lite-Body® nu te vei mai simti singur.