DEDICATIE

Metoda Lite-BodyŽ este dedicata copiilor mei, Marissa si Alex, care au fost adevarata mea sursa de inspiratie. Fara prezenta blinda si nobila a lui Alex lucrarea aceasta nu ar fi fost posibila, iar fara ochiul critic al Marissei, care a cautat intotdeauna "adevarul", aceasta lucrare nu ar fi fost finalizata.

 

Aceasta lucrare nu ar fi putut fi posibila fara ajutorul sotului meu Cornel, caruia ii multumesc pentru ca m-a impins de pe culmea prapastiei de nenumarate ori, fiind convins ca pot sa zbor.
Aduc multumiri speciale tatalui meu, care a fost un exemplu al aplicarii acestei metode in ultimii lui ani aici, mamei mele, care m-a incurajat intotdeauna sa-mi doresc mai mult, sorei mele Doina, care m-a invatat ce inseamna compasiunea si lipsa ei.
Multumesc, de asemenea, oponentilor mei inversunati, care m-au provocat sa recunosc, sa accept si sa traiesc principiile acestei metode. Fiecare dintre ei m-a invatat o lectie diferita, pentru care le ramin etern recunoscatoare. Mi-au aratat ca ura, razbunarea, abuzul de forta, dorinta de dominare si inselaciunea nu sunt raspunsul evolutiei. Aceste trasaturi conduc la rezistenta totala, blocind toate aspectele evolutiei.
Multumesc din suflet tuturor oamenilor care au aparut in viata mea la timpul potrivit si care au detinut cheia anumitor "secrete" ale evolutiei noastre. Acestia sunt Tony Robbins, care a condus la Stuart Wilde, care a deschis drumul catre Jack Canfield, care a condus la Tom de Kok. Pentru Stuart Wilde am o deosebita apreciere si respect - care nu pot fi indeajuns exprimate. De asemenea, doresc sa multumesc unui om pe care nu l-am intilnit niciodata,
Sir David Hawkins. Invataturile lui sunt clar de o constiinta foarte avansata, iar prezenta lui pe Pamint este o binecuvintare.
Multumesc prietenilor mei, Mariana Ristea, Rosemary si Adam Warcup, Fedrico Aquirre si Tony Burton pentru contributia mare pe care au avut-o in a ma face sa inteleg puzzleul vietii, pentru sprijinul si incurajarea pe care mi-au dat-o.
Ii multumesc inca o data fetei mele Marissa pentru ochiul critic cu care a privit lucrarea si pentru ajutorul pe care l-a dat la redactarea ei. Ii multumesc lui Loes van Egdom-Kolkman pentru ajutorul dat pe mai multe planuri, si lui Sylvie Taher pentru contributia artistica deosebita.

 

Tin sa muItumesc si tuturor oamenilor pe care nu i-am mentionat aici nominal dar care au contribuit la aparitia acestei lucrari.

 

Si nu in ultimul rind, ii multumesc lui Dumnezeu pentru TOT CEEA CE EXISTA!